29 Ekim İlkokulu

Telefon : 0 322 352 58 42
WEB https://seyhan29ekim.meb.k12.tr
Adres : Alidede Mah. 29003 Sokak No31 Seyhan/ADANA
VİZYON : Yetiştirdiği öğrencileri ile geçmişte olduğu gibi gelecekte de hatırlanabilen bir kurum olmak. Sosyal ve kültürel faaliyetleri ön planda tutarak topluma sağlıklı nesiller kazandırmak. Öğrencinin ilgi ve yeteneğini ortaya çıkaran, geliştiren ve onu tam donanımlı bir şekilde üst öğrenime hazırlayan okul olmaktır.
MİSYON : 29 Ekim İlkokulu olarak öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı kazandırmak, sistemli düşünme ve çalışma alışkanlığını kazandırmak, hayal ve yaratıcılık gücünü artırmak,bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak,bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Normal Öğretim: 09.00-14.30 Okul Öncesi: ikili
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Adana İli Merkez İlçelerinden, tek dolmuş ile ulaşım sağlanır.
Yerleşim Yeri : Alidede Mah.29003 sokak,no:31,Yağ Camii Arkası, Adana Müftülüğü Yanı Seyhan/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Sınıflar arası futbol müsabakaları,sınıflar arası yazı,şiir yarışmaları
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda tüm dersliklerde Fatih Projesi kapsamında akıllı tahta bulunmaktadır.